شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893291
بازدید امروز: 10
کل بازدید: 3591108
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > مدیرکل امور عشایر استان ایلام


  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امور عشایر استان ایلام

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان ایلام : 2425 خانوار عشایر کوچرو استان برای دریافت پنل خورشیدی ثبت نام کردند .

علی سلیمی مدیرکل امور عشایر ایلام با اعلام این خبر گفت: از مجموع 9736 خانوار عشایر موجود در استان در مرحله اول ثبت نام برای دریافت پنل های خورشیدی تعداد 2425 خانوار شامل دریافت این پنل ها شده اند. مهندس سلیمی اظهار نمودند: در واگذاری پنل تولید برق خورشیدی اولویت با عشایری است که در هیچ یک از مناطق اسکان آنها (سردسیری و گرمسیری) امکان بهره مندی از شبکه برق وجود نداردوی افزود: در مرحله بعد واگذاری این پنل ها به خانوارهای عشایری که در یکی از مناطق اسکان خود از نعمت برق بی بهره هستند، صورت میگیرد.

مهندس سلیمی با بیان اینکه پنل ها از اوایل مهر ماه امسال واگذار می شود، تاکید کرد: قیمت هر یک از این صفحات خورشیدی تولید برق 9 میلیون ریال است که 15 درصد آن توسط متقاضی و 85 درصد باقی آن توسط شرکت توانیر پرداخت می شوداین پنل ها برق مورد نیاز خانوارهای عشایری را در بخش روشنایی و استفاده از لوازم خانگی تامین می کند.

عشایر با بهره گیری از ابزارهای نوین توانسته اند علاوه بر خودکفایی مایحتاج خود، سهم قابل توجهی نیز در عرصه تولید و اقتصاد کشور داشته باشند.
وی یادآور شد: فعالیت عشایر مصداق بارزی برای شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است چرا که با تولید محصولات دامی و کشاورزی و عرضه آن در جامعه، زمینه اشتغال و رونق اقتصادی خود را فراهم کرده اند.
وی ارزش ریالی تولید محصولات عشایری این شهرستان را سالانه بیش از 2000 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این قشر زحمتکش سهم قابل توجهی در بهبود وضعیت اقتصادی استان دارند.
مهندس سلیمی یکی از عمده مشکلات عشایر استان را عدم دسترسی به آب شرب سالم و بهداشتی دانست و گفت: برای رفع این مشکل روزانه 750 متر مکعب آب شرب در مناطق عشایری استان بصورت سیار در بین عشایر توزیع می شود.


٠٧:٥٥ - دوشنبه ٨ شهريور ١٣٩٥    /    شماره : ١٧٦٠    /    تعداد نمایش : ١٠٩٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد