پنج شنبه ٠٦ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893886
بازدید امروز: 310
کل بازدید: 3592642
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > مدیرکل امور عشایر استان با حضور در خبرگزاری ایسنا ایلام


  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امور عشایر استان با حضور در خبرگزاری ایسنا ایلام

مدیرکل امور عشایر استان ایلام  با بیان اینکه فعالیت سالانه‌ی عشایر استان 300 میلیارد تومان ارزش اقتصادی دارد، گفت: هماهنگی دستگاه‌های اداری در خدمت به  این قشر به حل ساده‌ی بسیاری از مشکلات می‌انجامد.

 «علی سلیمی» با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه ایلام، با تاکید بر اینکه عشایر پیش‌قراولان عرصه‌ی تولید و خودکفایی هستند، اظهار کرد: بدون فعالیت عشایر حل برخی امور امکان‌پذیر نیست، بنابراین  باید از تمام امکاناتبرای خدمت به ین قشر بهره‌برد.

 وی گفت: عشایر استان در قالب 13 ایل، 32 طایفه‌ مستقل و 95 کانون توسعه، دارای 9 هزار و 736 خانوار با جمعیت 60 هزار نفر بوده و 70 درصد جمعیت دامی استان را در اختیار دارند و از طریق سفرهای ییلاقی و قشلاقی روزگار می‌گذرانند و  در حوزه امنیت ، مرزدارانی امین در 435 کیلومتر مرز مشترک با خاک عراق هستند.

 مدیرکل امور عشایر استان ایلام تصریح کرد: بیش از 40 درصد عشایر استان در فصل قشلاقی در نوار مرز استقرار می‌یابند و هر سیاه‌چادر در مرز هم به‌عنوان  یک پاسگاه مرزی و هم به عنوان یک کارگاه تولیدی فعالیت می‌کند.

 مدیرکل امور عشایر استان ایلام با اشاره به نقش ایلات و عشایر در فاع مقدس گفت: امروز هم عشایر در سنگر تولید نقش‌آفرینی می‌کنند و دستگاه‌های اداری باید در خدمت به این عزیزان بیش‌ترین هماهنگی و دلسوزی را داشته باشند.

  سلیمی گفت: روزانه 720 مترمکعب آب سیار با 30 دستگاه ناوگان آب‌رسان که نزدیک 10 دستگاه از این تعداد به‌صورت دولتی و مابقی به‌صورت اجاره‌ای است، به عشایر می‌رسد.

 وی بابیان اینکه هرساله امور عشایری اقدام به بازسازی و بهسازی راه‌های عشایری می‌کند و تقریباً در طول سال 2 هزار و  200 کیلومتر راه عشایری بهسازی و بازگشایی می‌شود، تصریح کرد: این عملیات سالی دو بار انجام می‌گیرد.

 سلیمی افزود: از دیرباز همواره عشایر برای ایجاد آتش از درختان دامن طبیعت استفاده کرده‌اند که در چند سال اخیر جایگزینی سوخت فسیلی به‌جای سوخت نباتی در دستور کار قرار گرفته و فعالیت‌هایی در جهت استفاده این قشر مولد از انرژی‌های نو انجام گرفته است.

 مدیرکل امور عشایر استان ادامه داد: برخی از عشایر استان به کشاورزی نیز می‌پردازند که امور عشایری از طریق واگذاری اراضی مستعد در برخی مناطق استان ازجمله «میدر» و «پیامن» بخش هلیلان و پمپاژ آب از رودخانه و آبی کردن اراضی از این موضوع حمایت می‌کند.

 

 


٢١:٢٦ - يکشنبه ١١ مهر ١٣٩٥    /    شماره : ١٧٦٩    /    تعداد نمایش : ١٠٥٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد