چهارشنبه ٠٥ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893704
بازدید امروز: 294
کل بازدید: 3592166
بازدید کنندگان آنلاین: 2
اخبار > مدیرکل امور عشایر ایلام اعلام کرد:


  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امور عشایر ایلام اعلام کرد:

مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: امسال 52 میلیارد ریال در قالب تسهیلات  خشک‌سالی، تولید گوشت قرمز، خرید دام مولد و خرید نهاده‌های دامی توزیع‌شده است.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، علی سلیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا  اظهار داشت: عشایر ایلام سالانه هفت هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۵ هزار تن شیر، ۳۷۰ تن کشک، 465 تن روغن حیوانی، ۴۱ هزار تن محصولات کشاورزی  تولید می‌کنند.

  وی با اشاره به اینکه ارزش کل تولیدات عشایر اعم از فرآورده‌های دامی و صنایع‌دستی استان ایلام ۳۰۰ میلیارد تومان در سال است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۹ هزار خانوار عشایر با جمیعتی بالغ‌بر ۶۰ هزار نفر در استان ایلام زندگی می‌کنند که این میزان معادل دو درصد کل جمعیت عشایر کشور است.

 سلیمی گفت: ماهیانه بیش از 546 تن آرد و روزانه بیش از 720 مترمکعب آب در بین عشایر استان توزیع می‌شود.

 مدیرکل امور عشایر استان ایلام ادامه داد: از سال 1386 تاکنون بیش از ۹ هزار خانوار عشایر استان ایلام  بیمه هستند.

 وی بیان داشت: بیش از 40 درصد عشایر استان در فصل قشلاقی در نوار مرز استقرار می‌یابند و هر سیاه‌چادر در مرز هم به‌عنوان  یک پاسگاه مرزی و هم به‌عنوان یک کارگاه تولیدی فعالیت می‌کند.

 سلیمی تاکید کرد: عشایر پیش‌قراولان عرصه‌ی تولید و خودکفایی هستند و بدون فعالیت عشایر حل برخی امور امکان‌پذیر نیست، بنابراین  باید از تمام امکانات برای خدمت به ین قشر بهره‌وری.

 مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: عشایر این استان در قالب 13 ایل، 32 طایفه‌ مستقل و 95 کانون توسعه، دارای 9 هزار و 736 خانوار با جمعیت 60 هزار نفر بوده و 70 درصد جمعیت دامی استان را در اختیاردارند و از طریق سفرهای ییلاقی و قشلاقی روزگار می‌گذرانند و  در حوزه امنیت، مرزدارانی امین در 435 کیلومتر مرز مشترک با خاک عراق هستند.

 وی افزود: از دیرباز همواره عشایر برای ایجاد آتش از درختان دامن طبیعت استفاده کرده‌اند که در چند سال اخیر جایگزینی سوخت فسیلی به‌جای سوخت نباتی در دستور کار قرارگرفته و فعالیت‌هایی در جهت استفاده این قشر مولد از انرژی‌های نو انجام‌گرفته است.

 سلیمی خاطرنشان کرد: 14 شرکت تعاونی عشایری در قالب یک اتحادیه مرکزی کار تأمین نهادهای دامی، صادرات دام، کشت گیاهان دارویی و تأمین مایحتاج زندگی عشایر و اطلاع‌رسانی درزمینه‌ی بیمه‌ی این عزیزان را انجام می‌دهند به‌طوری‌که 90 درصد عشایر استان تحت حمایت بیمه تأمین اجتماعی هستند.

 

 


١٣:٢٤ - سه شنبه ٢٦ بهمن ١٣٩٥    /    شماره : ٢٨٢٦    /    تعداد نمایش : ١٠١٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد