وی ادامه داد: نبود برنامهریزی درست، ساماندهی نامناسب، نداشتن برند و بسته بندی باعث شده این محصول تولیدی عشایر ایلام ناشناخته بماند.
سلیمی اضافه کرد: ارزش هر کیلوگرم روغنحیوانی بستگی به کیفیت آن دارد ولی هم اکنون به ازای هر کیلوگرم بین 800 تا 1300 هزار ریال و یا بیشتر پرداخت میشود.
مدیرکل امور عشایر ایلام با اشاره به اینکه جامعه مولد عشایر با توجه به نقش شایان توجهی که در تامین زنجیره غذایی کشور ایفا می کنند از مهم ترین شاخههای تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر انقلاب به شمار میروند.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین مسائلی که جامعه عشایری استان ایلام با آن مواجه است بحث فروش محصولات است چراکه اکثر این تولیدات توسط دلالان به خارج از استان ارسال میشود.
سلیمی یادآور شد: سالانه هفت هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز و سفید، ۲۵ هزار و ۱۷۸ تن شیر، یک هزار و ۵۷۰ تن پشم، سه هزار و ۱۰۰ تن محصولات باغی، ۴۱ هزار تن محصولات زراعی و ۳۷۲ تن کشک توسط عشایر استان تولید میشود.
عشایر استان ایلام در قالب ۱۳ ایل و ۳۵ طایفه مستقل و با جمعیتی معادل ۶۰ هزار نفر، دارای یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام هستند