شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893377
بازدید امروز: 238
کل بازدید: 3591337
بازدید کنندگان آنلاین: 2
اخبار > مدیرکل امور عشایر استان عنوان کرد:


  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امور عشایر استان عنوان کرد:

 

بازتاب ایلام- مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: کمبود اعتبار در حوزه عشایر به یکی از عمده ترین چالش ها برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به این قشر مولد تبدیل شده است.

  " فرشاد یاسمی" در بازدید از دفاتر سرپرستی روزنامه های قدس، سخن روز ، آوای اقتصاد و سایت و کانال بازتاب ایلام با اشاره به اینکه عشایر نقش بسزایی در عرصه تولید دارند، اظهار داشت: عشایر به عنوان مزرداران دلیر، بهترین مدافعان مرزهای کشور ایران اسلامی بوده و هستند.

وی با اینکه 11 درصد جمعیت استان را عشایر تشکیل می دهند، افزود:  نه هزار و 736 خانوار با 60 هزار نفر جمعیت، جامعه عشایر استان را تشکیل می دهند.

درآمد 1000 میلیارد تومانی عشایر ایلام!

مدیرکل امورعشایر استان ایلام با بیان اینکه سالانه 8 هزار تن گوشت قرمز و 465 تن روغن حیوانی، 178 هزار تن لبنیات و یک هزار و 600 تن پشم و مو؛ حاصل تولیدات عشایر استان ایلام می باشد، خاطر نشان ساخت: مجموع درآمدی عشایر بالغ بر یک هزار میلیارد تومان است.

"یاسمی" گفت: عشایر در استان ایلام  25 درصد از اشتغال استان را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه 65 درصد گوشت قرمز استان توسط جامعه عشایری تامین می گردد، یادآور شد: 35 درصد از محصولات صنایع دستی توسط عشایر استان در اختیار مصرف گنندگان قرار می گیرد.

مدیرکل امورعشایر استان ایلام بیان داشت: در جامعه عشایر میزان بیکاری زیر 4 درصد است.

" فرشاد یاسمی" با اشاره به فعالیت های حوزه عمرانی امور عشایری استان ایلام، اظهار داشت: تامین آب شرب سالم و ایجاد زیر ساخت های لازم برای یکجا نشینی عشایر از برنامه های آینده این اداره کل می باشد.

وی گفت:  دو هزار و 500 متر راه عشایری در استان وجود دارد که در طول سال دوبار این راه ها بهسازی، ترمیم و نوسازی می شوند.

مدیرکل امورعشایر استان با بیان اینکه تامین نهاده های دامی توسط شبکه های تعاونی توزیع و در اختیار جامعه هدف قرار می گیرد، افزود: ارزاق عمومی، اسکان عشایر و تقویت زیر ساخت ها برای این قشر مولد، از وظایف تعریف شده امور عشایر می باشد.

شناسایی 99 کانون برای اسکان عشایر استان!

" فرشاد یاسمی" به طرح تجمیع و یکجا نشینی عشایر در استان ایلام اشاره کرد و اظهار داشت: 99 کانون برای استقرار عشایر شناسایی شده است که از این تعداد زیر ساخت های 15 مکان برای تجمیع و یکجا نشینی عشایر مهیا و آماده شده است.

وی یادآور شد: با رایزنی های خوب و مفید با مسئولان کشوری و استانی برای یکجا نشینی و تجمیع عشایر، از مراتع و منابع ملی دولت استفاده می شود.

مدیرکل امورعشایر استان ایلام با بیان اینکه 60 درصد عشایر استان هنوز تمایل به کوچ ییلاقی - قشلاقی دارند، گفت: تامین سوخت فسیلی، تنور های گازی، نفت و دیگر امکانات مورد نیاز خانواده های کوچ رو و عشایر در مناطق مختلف استان از دیگر وظایف امور عشایری می باشد.

توزیع 2400 پنل خورشیدی بین عشایر استان!

"یاسمی" با اشاره به  همکاری و همراهی شرکت توزیع نیروی برق استان در واگذاری تعداد دو هزار و 400 پنل خورشیدی در بین اختیار عشایر استان، خاطر نشان ساخت: در بعضی از مناطق نسبت به استقرا پنل ثابت خورشیدی نیز اقدام شده که با رضایت مندی عشایر آن منطقه روبرو شده است.

وی به نیاز سنجی و برنامه ریزی مدون آیین نامه ساماندهی عشایر از هیئت وزیران در سال 1384 اشاره و تصریح کرد: متاسفانه کمبود اعتبار و عدم تخصیص بودجه لازم، این طرح فعلاً بصورت کمرنگ اجرائی شده است.

ارائه تسهیلات ارزان قیمت به عشایر!

مدیرکل امورعشایری استان ایلام با بیان اینکه برای بهبود وضعیت اقتصادی و تشویق جامعه هدف به تولید و اشتغال در راستای جهش تولید، تسهیلات ارزان قیمت در اختیار عشایر قرا می گیرد، بیان داشت: برای پرواربندی هر راس مبلغ 500 هزار تومان با سود 10 درصد و بازپرداخت یکساله در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

" یاسمی" یادآور شد: علاوه بر  تسهیلات  واگذار شده در بخش دام، برای پرورش ماکیان و طیور محلی، کاشت گیاهان دارویی و خوراکی نیز  وام های با نرخ سود پایین و بازپرداخت 5 ساله به عشایر پرداخت می شود.

خسارت  35 درصدی کرونا بر پیکره عشایر ایلام!

 وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و عدم عرضه به موقع دام پرواری عشایر به بازار مصرف، اظهار داشت: عشایر ایلام با ضرر و زیان 35 درصدی در این بخش روبرو شده اند.

مدیرکل امورعشایر استان ایلام گرانی نهاده های دامی، نبود نقدینگی بر اثر عدم فروش به موقع دام های خود را عمده ترین مشکل عشایر استان عنوان و تاکید کرد: تامین آب شرب اعم از دام ها و جامعه عشایری، مهم ترین چالش سال های اخیر این سازمان می باشد.

"یاسمی" گفت: با نزدیک رسانی آب به عشایر و ایجاد شبکه های لوله کشی از صندوق توسعه ملی، می توان این مشکل را برطرف کرد و تا کنون در سطح استان در این خصوص توفیقات خوبی حاصل شده است.

وی با اشاره به اینکه 12 ایل و 32 طایفه عشایر در استان ایلام مستقر هستند، افزود: بیشترین جمعیت عشایر ایلام در شهرستان های آبدانان و دهلران ساکن می باشند.

ورود 2 هزار خانوار کوچ رو به استان ایلام!

مدیرکل امورعشایری استان ایلام با بیان اینکه در فصل کوچ، سالانه بیش از 2هزار خانوار عشایر به استان ورود پیدا می کنند، خاطر نشان ساخت: عشایر بومی استان کوچ خارج از استان را انجام نمی دهند و فقط در سطح استان کوچ می نمایند.

"فرشاد یاسمی" گفت: با تفاهم نامه ای که با دانشگاه علوم پزشکی منعقد شده، مقرر گردید که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی و در مبادی ورود عشایر؛ نسبت به تست غربالگری، ضدعفونی محل اسکان و توزیع پکیج کامل مواد گندزدایی نسبت به پیشگیری و کنترل ویروس کرونا اقدام شود.

وی در پایان نقش رسانه ها در امر فرهنگ سازی و پيشبرد اهداف جامعه امور عشایری را بسيار مهم، موثر و قابل تقدير ارزیابی کرد و یادآور شد: با تقویت و ایجاد زیر ساخت های لازم برای جامعه عشایری، می توان بخش عمده ای از مشکلات این قشر مولد و مرزداران واقعی کشور را مرتفع کرد و جهش تولید را بیش از پیش رقم زد .


٠٨:٠٦ - شنبه ١٢ مهر ١٣٩٩    /    شماره : ٣١٤٣    /    تعداد نمایش : ٥٥٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد