جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1417607
بازدید امروز: 84
کل بازدید: 3590820
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > مدیرکل امور عشایر استان ایلام


  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امور عشایر استان ایلام

ایلام - ایرنا - مدیرکل امور عشایری ایلام از آغاز فصل کوچ عشایر به مناطق ییلاقی این استان خبر داد و گفت: کوچ عشایر استان از مناطق گرمسیری به سمت نقاط سردسیر و ییلاقی از 26 فروردین به صورت رسمی آغاز شده است.

علی سلیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هر چند با شروع فصل بهار برخی از خانوارهای عشایر استان ایلام کوچ از مناطق گرمسیری (قشلاقی) به سمت نقاط سردسیر (ییلاقی) را آغاز کرده اند اما بیشتر جمعیت عشایری همچنان در مناطق گرمسیری اسکان دارند.
وی در خصوص علت تاخیر در کوچ عشایر به سمت نقاط سردسیری در سال جاری افزود: به خاطر بارش های موثر بهاری، سرسبزی زمین و خنکی هوا عشایر بومی استان، کوچ به ییلاق را به تاخیر انداختند.
سلیمی تاکید کرد: کوچ عشایر به شیوه سنتی یا ماشینی انجام می گیرد و تا نیمه اردیبهشت ماه ادامه دارد و با اتمام فرایند کوچ، عشایر در مناطق سردسیری اسکان می یابند و تمهدات لازم برای تامین امنیت جانی و مالی عشایر با همکاری دستگاه هایی چون نیروی انتظامی و هلال احمر استان ایلام در زمان کوچ و اسکان در ییلاق اتخاذ شده است.
وی یادآور شد: عشایر غیر بومی که فصول سرد سال را در مناطق گرمسیری استان ایلام سپری کرده بودند نیز از همان ابتدای فصل بهار، به سمت استان های مبدا خود کوچ کردند.
به گفته وی، با استقرار کامل عشایر در مناطق سردسیری روند خدمات رسانی به عشایر از جمله تامین آب، علوفه، تعمیر ایل راه ها، خدمات درمانی و سایر مایحتاج و نیازهای آنها نیز آغاز می شود.
به گزارش ایرنا، 9 هزار و 736 خانوار با جمعیت 60 هزار نفر در قالب 12 ایل و 32 طایفه و یک میلیون و 400 هزار راس دام در 95 کانون عشایری استان ایلام زندگی می کنند.
همه ساله با آغاز فصول سرما 2 هزار خانوار عشایری با 600 هزار راس دام از استان های کرمانشاه، همدان و لرستان به مناطق گرمسیر استان ایلام کوچ می کنند و تا ابتدای فصل بهار در این استان استقرار دارند و پس از آن دوباره کوچ به سمت استان های خود باز می گردند.
دامنه کبیرکوه، دینارکوه، سیوان، گچان، شلم، مانشت، ویلنگ، دالاب، شره زول و بانکول به عنوان مهمترین مناطق ییلاقی ایلام در ماه های گرم سال مهمان و پذیرای عشایر استان ایلام است.
خبرنگار: زهرا موسوی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی


٠٧:٣٦ - يکشنبه ٢٧ فروردين ١٣٩٦    /    شماره : ٢٨٤٥    /    تعداد نمایش : ١٠٩٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد