شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1417723
بازدید امروز: 213
کل بازدید: 3591312
بازدید کنندگان آنلاین: 2
اخبار > 700 میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب عشایر مصوب شد.


  چاپ        ارسال به دوست

700 میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب عشایر مصوب شد.

کرمعلی قندالی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر 600 دستگاه تانکر آبرسان روزانه 15 هزار لیتر آب را حمل و به عشایر می رسانند.
وی اضافه کرد: مقرر شده تا پایان سال جاری 90 دستگاه تانکر آبرسان و 120 ماشین کمک فنردار به ادارات عشایر استان ها تحویل داده شود که سهم استان ایلام چهار تانکر و پنج دستگاه ماشین کمک فنردار است.
قندالی یادآور شد: منابع آبی در سال های اخیر محدود و حجم آب منابع اندک شده اما با این وجود شبکه های آبرسانی در نزدیک ترین کانون های اسکان سالیانه ییلاق و قشلاق عشایر استقرار یافته است.
وی گفت: طی سه سال اخیر هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات برای تامین نهاده و پرورش دام پرداخت شده و همچنین از محل قانون توسعه پایدار روستایی و عشایری اولویتی برای پرداخت تسهیلات به عشایر در نظر گرفته شده است.
وی در مورد مشکل خطوط ارتباط دهی عشایر یادآور شد: بر اساس بخشنامه شورای عشایر کشور وزارت ارتباطات مکلف است سرویس های آنتن دهی برای نقاط کور محل اسکان عشایر به عنوان یک ضرورت اقدام کند.
قندالی در خصوص دام مازاد و حذفی عشایر اضافه کرد: دولت بر حسب شرایط بازار و تنظیم قیمت ها دام حذفی یا مازاد عشایر را به قیمت تضمین شده خریداری می کند اما امسال به توجه به افزایش قیمت ها عشایر تمایلی برای فروش دام به دولت با قیمت پیشنهادی نداشتند و ترجیح آنها فروش دام در بازار آزاد با نرخ بالاتر است.
وی درباره سرشماری عشایر اظهار داشت: سرشماری نفوس و دام عشایر هر 10 سال یکبار انجام می گیرد و سال 98 نیز سرشماری این جامعه در کل کشور انجام می پذیرد.
رئیس سازمان امور عشایری افزود: هرچند زندگی و جمعیت عشایری در این مدت دستخوش تحول شده اما طی 10 سال گذشته جمعیت زیادی از جامعه عشایری کاسته نشده و در هر خانوار که زندگی عشایری داشته اند حداقل یک یا 2 نفر همچنان این نوع زندگی سنتی را ادامه می دهند.
به گزارش ایرنا، یک میلیون و 213 هزار نفر معادل 1.8 درصد از جمعیت کل کشور متعلق به جامعه عشایر است و مقدار دام سبک و سنگین آنها 23 میلیون راس است که 28 درصد آن را دام سبک و چهار درصد را دام سنگین تشکیل داده است.
میزان تولید انواع فرآورده های عشایری 5.7 میلیون تن با ارزش ریالی 50 هزار میلیارد ریال است.


١٤:٢٧ - پنج شنبه ١١ مرداد ١٣٩٧    /    شماره : ٢٩٣٦    /    تعداد نمایش : ٧٢٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد