شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1417675
بازدید امروز: 32
کل بازدید: 3591130
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > رئیس سازمان امور عشایر ایران:


  چاپ        ارسال به دوست

رئیس سازمان امور عشایر ایران:

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: یکی از برکات بارندگی های اخیر علیرغم خسارت هایی که وارد کرد این است که امسال پوشش گیاهی مراتع بسیار زیاد است و عشایر برای تعلیف دام خود به علوفه دستی نیاز نخواهند داشت.

کرمعلی قندالی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: با هماهنگی ها صورت گرفته با سازمان جنگل ها و منابع طبیعی کشور، قرار بر این شده است امسال تقویم کوچ 20 تا 30 روز با تاخیر انجام شود تا عشایر با اطمینان بیشتری کوچ بهاره خود را آغاز کنند.

وی با اشاره به اینکه گزارش مفصلی از خسارات سیل به مناطق عشایری آماده شده است، گفت: تا کنون بین 190 تا 200 میلیارد تومان برآورد خسارت شده است که این خسارت ها مربوط به تلف شدن 15 هزار راس دام، تخریب زیرساخت ها، راه ها و سرپناه های عشایر است.

قندالی ادامه داد: خوشبختانه در سیل های اخیر هیچگونه تلفات جانی در مناطق عشایری گزارش نشده است که دلیل آن این است که چندین روز پیش از وقوع سیل از طریق سامانه های اطلاع رسانی پیامکی ستاد و امور عشایر استان ها و همچنین ارتباطات چهره به چهره، به عشایری که در معرض خطر بودند اطلاع رسانی های لازم صورت گرفت و با کمک نیروهای امدادی به مناطق مرتفع جابجا شدند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران بیان داشت: در چهار استان گلستان، لرستان، ایلام و خوزستان شدت بارش ها و خسارات به عشایر بیشتر از سایر استان ها بوده است ضمن اینکه به عشایر کرمانشاه و خراسان شمالی نیز خساراتی وارد شده است.

وی اضافه کرد: سیل در این استان ها زیرساخت ها بویژه راه ها و تاسیسات آبی عشایر را شدیدا دچار خسارت کرده بطوری که در روزهای نخست ارتباط عشایر با روستاها و مناطق شهری کاملا قطع شده بود.

قندالی بیان کرد: در ستاد سازمان از همان روزهای وقوع سیل چهار گروه و اکیپ از مدیران در مناطق عشایری حضور پیدا کردند و استان های سمنان، اصفهان، مرکزی، خراسان جنوبی، تهران، مازندران و فارس نیز به عنوان استان های معین برای امدادرسانی به عشایر استان های دچار سیل انتخاب شدند.

وی ادامه داد: نیازهایی مثل پتو، چادر و مواد غذایی از طریق سازمان و ادارات کل امور عشایر و نهادهای امدادی مثل هلال احمر، بسیج، سپاه و ارتش تامین و در مناطقی از طریق بالگرد توزیع شد و خوشبختانه در این خصوص مشکلی وجود ندارد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه هم اکنون در گلستان راه های عشایری بازگشایی شده است، افزود: با توجه به نزدیک بودن کوچ بهاره عشایر، در سایر استان ها نیز با تامین اعتبارات لازم و پیگیری هایی که صورت خواهد گرفت، ظرف چند روز آینده راه های عشایری ترمیم و بازگشایی می شود.


٠٨:٢٠ - دوشنبه ١٩ فروردين ١٣٩٨    /    شماره : ٣٠٢٤    /    تعداد نمایش : ٧٦٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد