جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن (ماه مبارک رمضان، ماه دوری از گناهان، ماه بندگی مبارکتان باد.)
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1409420
بازدید امروز: 2732
کل بازدید: 3573913
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > ‍ مدیر عامل اتحادیه عشایری استان ایلام:


  چاپ        ارسال به دوست

‍ مدیر عامل اتحادیه عشایری استان ایلام:

مدیرعامل اتحادیه عشایری استان ایلام گفت: شبکه تعاونی های عشایری کشور با محوریت اتحادیه مرکزی دامداران متحرک ایرانیان خدماتی به جامعه عشایری داده است که طی دهه اخیر بی نظیر بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، دارابی در گردهمایی تشکل ها و مسؤولین امور عشایر کشور با بیان این مطلب افزود: این اقدامات موجب تحول اقتصادی در خانوارهای عشایری شده به گونه ای که هم از لحاظ کمی و هم کیفی دامداری و دامپروری در بین عشایر رونق بسیار مناسبی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: مسکن عشایر، نوع زندگی، زبان، غذاهای محلی، صنایع دستی، آیین های محلی از مهم ترین جاذبه های ایلات و عشایر ایران است.
دارابی با بیان اینکه هر چادر عشایری یک کارگاه تولیدی محسوب می شود، گفت: عشایر با کمترین توقع بیشترین خدمات را به کشور ارائه می دهند و نماد اقتصاد مقاومتی هستند و نقش آنان در تامین امنیت کشور به گونه ای است که در نوار مرزی کشور، عشایر اولین پاسداران و حافظان میهن اسلامی هستند.
مدیرعامل اتحادیه عشایری استان ایلام که به عنوان نماینده تشکل های عشایری در این گردهمایی در حضور وزیر جهاد سخن گفت، اظهار داشت: عشایر و تعاونی های عشایری با استفاده از تسهیلات ماده 10 و 12 و بند ب ماده 52 خشکسالی طرح زنجیره تولید گوشت قرمز را به معنای واقعی اجرا می کنند.
وی ادامه داد: براین اساس و با توجه به شاخص های مؤثر در روند اجرای این طرح از جمله بهبود تغذیۀ دام، آموزش و ترویج، استفاده از نیروهای متخصص، بیمه دام، رعایت اصول اولیه پرواربندی، توجه به ضریب تولید، ورود به موقع دام به بازار مصرف و صیانت از سرمایۀ عشایر، توانسته ایم بیش از 190 هزار تن گوشت قرمز وارد بازار مصرف کنیم.
دارابی بیان داشت: اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان با همکاری اتحادیه های استانی با راه اندازی سایت معرفی و فروش صنایع دستی عشایر توانسته است بخش قابل توجهی از صنایع دستی عشایر را به بازار مصرف برساند.
مدیرعامل اتحادیه عشایری استان ایلام افزود: افزایش سهم تشکل ها در صندوق های حمایتی بخش کشاورزی استانی و عشایری کشور یکی از اقدامات خوب و به موقع تشکل های عشایری بوده که درحال حاضر سرمایه کل صندوق توسعه بخش کشاورزی عشایری 73 میلیارد تومان شده که سهم عشایر 60 درصد و سهم دولت 40 درصد است و این حکایت از مشارکت جویی تشکل های عشایری در افزایش سرمایه نزد صندوق های حمایتی دارد.
وی با بیان اینکه شبکه های تعاونی عشایری در سال های اخیر اقداماتی برای بازاریابی محصولات تولید عشایر داشته است، افزود: تشکل ها به عنوان کارگزار بیمه اجتماعی عشایر هستند و توانسته اند بیش از 50 هزار خانوار عشایری را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهند.
دارابی ادامه داد: این شبکه به عنوان رابط کارگزار بیمه دام عشایر نیز بیش از 680 هزار رأس دام عشایر را با همکاری صندوق بیمه محصولات کشاورزی بیمه کرده اند.


٠٨:١٠ - يکشنبه ١٥ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٣٠٤٢    /    تعداد نمایش : ٦٥٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد