پنج شنبه ٣٠ فروردين ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1417588
بازدید امروز: 348
کل بازدید: 3590707
بازدید کنندگان آنلاین: 2
اخبار > مديركل امور عشاير استان ايلام


  چاپ        ارسال به دوست

مديركل امور عشاير استان ايلام

مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: برای آبرسانی به عشایر این استان سالیانه پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز است که از این میزان تنها ۵۰ درصد تحقق پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر ایلام، علی سلیمی با بیان اینکه مهمترین مشکل عشایر استان ایلام تامین آب آشامیدنی است، افزود: روزانه 720 مترمکعب آب مورد نیاز عشایر به‌ وسیله تانکرهای آبرسانی سیار تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر و خسارت سیل به زیرساخت‌های عشایر استان انتظار است از محل ماده ۱۰ و ۱۲ ستاد بحران برای جبران خسارت عشایر آسیب دیده اختصاص پیدا کند.

سلیمی بیان داشت: یکی از سیاست‌هایی که امور عشایر دنبال می‌کند اسکان عشایر داوطلب به‌صورت دائم است و در این سیاست تلاش بر ایجاد شغل پایدار و حرکت از دامداری سنتی به دامداری صنعتی با حفظ ساختار عشایر مدنظر است.

مدیرکل امور عشایر ایلام افزود: با اعلام تقاضای اسکان از سوی عشایر، این اداره کل با کمک کارشناسان خود اراضی مستعد کشاورزی متعلق به خود عشایر را برای اشتغال و افزایش بهره‌وری به امکاناتی چون پمپاژ آب، چاه و دستگاه‌های نوین آبیاری مجهز می‌کند.

سلیمی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های عشایر اسکان‌یافته ایجاد اشتغال پایدار، مولد و سودآور است که در قالب طرح‌های مختلف کشاورزی، ایجاد تأسیسات مکانیکی و برقی، احداث گلخانه، زنبورداری، دامپروری صنعتی و نیمه‌صنعتی و مرغداری این مهم تحقق پیدا می کند.

وی اضافه کرد: جمعیت عشایر بعد از اسکان با دریافت کد روستایی به‌عنوان روستانشین محسوب می‌شوند و با دریافت تسهیلات اقدام به اشتغال مولد می‌کنند.

مدیرکل امور عشایر ایلام بیان داشت: تعداد زیادی از عشایر استان تقاضای اسکان دائم دارند و اسکان عشایر با تقاضای خود خانوارهای عشایری مبنی به اسکان در منطقه‌ای خاص است که این اداره کل با بررسی وضعیت جغرافیایی و پتانسیل اراضی، نسبت به اسکان عشایر در آن نقاط اقدام می‌کند.

سلیمی گفت: ۳۵ درصد جمعیت عشایری کوچ رو این استان معادل سه هزار و ۵۰۰ خانوار از ابتدای برنامه سوم تا پایان برنامه پنجم توسعه با اسکان در مناطق مستعد کشاورزی از چرخه حمایتی امور عشایر خارج‌ شده‌اند


١٢:٤٥ - يکشنبه ١٣ مرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٣٠٦٦    /    تعداد نمایش : ٥٨٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد