چهارشنبه ٠٥ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1417867
بازدید امروز: 330
کل بازدید: 3592203
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > مدیرکل امور عشایر استان ایلام تاکید کرد:


  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امور عشایر استان ایلام تاکید کرد:

مدیرکل امور عشایر استان ایلام در دیدار با معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام در خصوص توسعه و شتاب بخشی به فعالیت های سوادآموزی دختران و زنان عشایری استان تاکید کرد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر ایلام، علی سلیمی در این نشست امور عشایر و نهضت سوادآموزی را از پیش‌قراولان خدمت‌رسانی برای زدودن فقر آموزشی و فرهنگی از مناطق محروم عنوان کرد.

وی گفت: طرح توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایری و حمایت از آنان به ایفای نقش سازنده و کلیدی زنان و دختران عشایری به ساحت‌های مقدس خانواده و جامعه و تحقق عدالت آموزشی و جنسیتی و افزایش توانمندی این قشر کمک شایانی می کند و ما در امور عشایر استان با تمام ظرفیت از اجرای این طرح استقبال می کنیم.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام  ادامه داد: ساماندهی و خدمات‌رسانی به امور عشایر مستلزم مشارکت دستگاه‌های اجرایی تأثیرگذار است و شورای عالی عشایر و به تبع آن شورای عشایری استان و شهرستان ها، جایگاهی مناسب برای رسیدگی به وضع جامعه عشایر کوچ‌نشین هستند.

وی افزود: در شورای عالی عشایر، سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و استانی برای ارائه خدمات بهتر به عشایر انجام می‌گیرد و خدمات سوادآموزی هم در راستای ارتقاء شاخص‌های توسعه روستائی از این قاعده مستثنا نیست.

 سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام نیز در این نشست با تاکید بر معرفی افراد بی سواد و کم سواد به حوزه سوادآموزی برای پالایش و ثبت نام آنان، با استناد به مصوبه شورای پشتیبانی سوادآموزی در سال 1399 خواهان تخصیص و اهدای جوایز در نظر گرفته‌ شده به قبول ‌شدگان دوره سوادآموزی در سال گذشته شد.

وی طرح توسعه سوادآموزی عشایر در مناطق عشایری و روستاهای سخت گذر را از خدمات برجسته نهضت سوادآموزی برشمرد و گفت: با اجرای این طرح افراد بی‌سواد نوشتن و روخوانی قرآن را فرا می‌گیرند و از تعداد بی سوادان مطلق استان کاسته می شود.


١٣:١٥ - سه شنبه ١٤ مرداد ١٣٩٩    /    شماره : ٣١٢٣    /    تعداد نمایش : ٥١٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد