جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن (ماه مبارک رمضان، ماه دوری از گناهان، ماه بندگی مبارکتان باد.)
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1409448
بازدید امروز: 2821
کل بازدید: 3574002
بازدید کنندگان آنلاین: 3
اخبار > رئیس سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد:


  چاپ        ارسال به دوست

رئیس سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد:

رئیس سازمان امور عشایر ایران از افتتاح و بهره برداری از ۶۲۵ پروژه عشایری در هفته دولت با اعتبار ۳۴۱ میلیارد تومان با هدف صیانت از تولید و اشتغال در مناطق عشایری کشور خبر داد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی روز یکشنبه 26 مرداد در نشست رسانه ای به مناسبت هفته دولت با گرامی داشت مقام شهدای گرانقدر دولت اظهار داشت: امسال با افتتاح و بهره برداری از 625 پروژه با اعتبار 341 میلیارد تومان در هفته دولت، ۲۰ هزار و ۱۷۰ خانوار عشایری از مزایای اجرای این پروژه ها بهره مند می شوند.

وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عشایر در قالب ۲۱۳ هزار خانوار در کشور زندگی کوچندگی دارند، گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و مراتع مناسب پیش بینی می کنیم تولیدات عشایر تا پایان امسال به ۲۰۰ هزار تن برسد.

قندالی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۹۰ هزارتن گوشت قرمز توسط عشایر تولید و روانه بازار شده بود، خاطرنشان کرد: در سال ۹۳ تولید گوشت قرمز توسط عشایر بین ۱۵۵ تا ۱۶۰ هزار تن بود.

وی در خصوص قیمت‌گذاری گوشت قرمز، گفت: قیمت گذاری گوشت توسط سازمان تنظیم بازار انجام می شود، که با توجه به افزایش نرخ برخی نهاده‌های تولید نسبت به سال گذشته، قیمت گوشت بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته است.

 برنامه سازمان امور عشایر برای افزایش تولید ۳۰ هزار تنی گوشت

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه عشایر مصداق واقعی تولید هستند، گفت: در سال جهش تولید برنامه داریم  تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری را تا ۳۰ هزار تن افزایش دهیم.

وی توضیح داد: با اجرای یک برنامه حدود ۹ هزار تن و با اجرای برنامه‌ای دیگر ۳۰ هزار تن افزایش تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کشور در طول یکسال را پیش بینی کرده ایم.

قندالی گفت: با اجرای زنجیره تولید گوشت در مناطق عشایری بهره وری تا 33 درصد افزایش یافته است بگونه ای که از مصرف 9 کیلوگرم نهاده برای تولید یک کیلوگرم گوشت، امروز این میزان را به 6 کیلوگرم مصرف نهاده کاهش داده ایم و افزایش 33 درصد بهره وری در مناطق عشایری اتفاق افتاده است.

 توزیع  350 هزار تن نهاده تا پایان سال در مناطق عشایری

رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: در چهار ماه ابتدای سالجاری حدود ۱۵۰ هزار تن نهاده دامی توسط تشکلهای عشایری با اولویت منابع داخلی تأمین شده و در برنامه داریم برای افزایش راندمان و بهره وری تا پایان امسال ۳۵۰ هزارتن نهاده تهیه و در مناطق عشایری توزیع کنیم.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات بر اساس مصوبه مجلس و اختصاص یک درصدی از منابع صندوق توسعه ملی به اجرای زنجیره تولید گوشت قرمز توسط عشایر، افزود: امسال ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات با عاملیت بانک کشاورزی به جامعه عشایری پرداخت می شود که برای مناطق کم برخوردار با سود ۱۰ درصد و برای مناطق برخوردار با نرخ ۱۴ درصد در نظر گرفته شده است.

 بهره مندی 8 هزار خانوار عشایری از آب بهداشتی در سال ۹۹

رئیس سازمان امور عشایر ایران در خصوص تامین آب شرب پایدار بهداشتی به خانوارهای عشایری، ابراز داشت: سال گذشته با اجرای بیش از ۴۰۰ پروژه تامین آب با اعتبار ۲۵۳ میلیارد تومان از اعتبارات بند ه تبصره 4 بودجه سنوانی، ۱۷ هزار خانوار عشایری از آب شبکه ای و بهداشتی برخوردار شدند. 

وی ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته امسال نیز حدود هشت هزار خانوار عشایری از آب بهداشتی بهره مند می شوند و در مجموع طی دو سال، ۲۵ هزار خانوار از آب شرب سالم برخوردار می شوند که شاخص برخورداری عشایر از آب  پایدار ۱۳ درصد افزایش می ‌یابد.

 امسال ۱۳هزار خانوار عشایری از پنل های خورشیدی بهره مند می شوند

رئیس سازمان امور عشایر ایران در خصوص خدمات سوخت رسانی به جامعه عشایری، گفت: طبق توافق با وزارت نیرو تا دو ماه آینده پنل‌های خورشیدی برای ۱۳ هزار خانوار نصب می‌شوند و طبق برنامه تا سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۵ هزار خانوار عشایری از انرژی خورشیدی بهره مند شوند.

وی همچنین اظهار داشت: وزارت ارتباطات مکلف شده تا پایان برنامه ششم ۸۰ درصد مناطق عشایری را به پوشش اینترنت مجهز کند که بخشی از آن انجام شده است.

 


حتی یک فوتی کرونایی در جامعه عشایری نداشته ایم

رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به شیوع کرونا در کشور، اظهار داشت: امروز با مسرت اعلام می کنم مدیریت کرونا در جامعه عشایری به خوبی انجام شد و ابتلا در بین عشایر به کمترین میزان است و بنا بر اعلام وزارت بهداشت حتی یک نفر فوتی هم در بین جامعه عشایری بر اثر کرونا نداشته ایم.

قندالی گفت: حدود 95 درصد جامعه عشایری پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده اند و حدود ۴۰۰ هزار نفر از عشایر غربالگری شده اند.

وی اظهار داشت: در غربالگری کرونا در مناطق عشایری دو هزار  و ۲۱۶ نفر از عشایر مشکوک به کرونا بودند که از این تعداد ۱۸۱ نفر به مراکز درمانی ارجاع که ۱۶۰ نفر بدون بستری درمان شدند.

قندالی افزود: تنها دو نفر از جامعه عشایری کشور بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شدند که سالم ترخیص شدند و حتی یک مورد فوتی هم نداشته ایم که این نشان می دهد عشایر در این موضوع هم مثل سایر موضوعات، کمترین هزینه و بیشترین راندمان را در کشور دارند.


دستگاه‌ها موظف به ارائه خدمات به عشایر هستند

رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید اینکه بر اساس قانون دستگاه‌ها موظف به ارائه خدمات به عشایر هستند، گفت: آئین‌نامه ساماندهی عشایر مصوب هیات دولت همه دستگاه‌ها را موظف به تنظیم موافقتنامه نسبت به ارائه خدمات در حوزه عشایر کرده است و دفتری هم در این سازمان راه اندازی شده و این مسائل را  پیگیری و مطالبه می‌کند.

قندالی با اشاره به اینکه عشایر امکان ارائه وثیقه برای دریافت وام را ندارند و یا حداقل برای تعداد زیادی از آن‌ها این امکان فراهم نیست، خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم پروانه چرا، کارت یارانه و سهام عدالت به عنوان وثیقه دریافت وام جامعه عشایر از سوی بانکها تلقی و پذیرفته شود و این مشکل عشایر را مستقیم از رئیس‌جمهور دستور بگیریم تا سخت‌گیری ها نسبت به عشایر کمتر شود.

وی یادآور شد: میزان سواد در جامعه عشایری در سال 1366 حدود 27 درصد بوده که امروز به بالای 70 درصد رسیده که این نتیجه تلاش و فداکاری معلمان عشایری است که در سخت ترین شرایط و با کمترین امکانات ایثار و فدارکاری کرده اند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران همچنین در این نشست با گرامیداشت 26 مرداد سالروز ورود آزادگان به کشور، 17 مرداد "روز خبرنگار" را به خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریک گفت و با اهدا لوح  از تلاش های آنان در اطلاعات رسانی در حوزه عشایر قدردانی کرد.

 


٠٨:٠٨ - دوشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٩    /    شماره : ٣١٢٤    /    تعداد نمایش : ٦٠١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد