سه شنبه ٠٤ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893569
بازدید امروز: 126
کل بازدید: 3591850
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > مدیركل امور عشایر ایلام:


  چاپ        ارسال به دوست

مدیركل امور عشایر ایلام:

ایرنا- ایلام - مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: ۹۹ کانون عشایری برای استقرار عشایر کوچرو در این استان وجود دارد که دارای منابع، امکانات و استعدادهای لازم برای ایجاد اشتغال و اسکان هستند.

فرشاد یاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این کانون‌ها شامل ۲ نوع برنامه‌ریزی شده و خودجوش هستند، اظهار داشت: از این تعداد تنها ۱۵ کانون عشایری به صورت سازمان یافته و براساس نظر اداره امور عشایر در نقاط مختلف استان هدایت شده‌اند.

وی تاکید کرد: اقدامات لازم برای تجهیز، اسکان و استقرار سازمان‌یافته ۸۴ گروه عشایری که تاکنون بر اساس نظر اداره امور عشایر هدایت نشده‌اند در آینده نزدیک  انجام خواهد شد.

وی مهم‌ترین مطالبه عشایر را نیازسنجی و شناسایی قابلیت‌های آنها دانست و یادآور شد: اساس و زیربنای مطالعات جامعه عشایری، بررسی و شناخت نیازمندی‌ها و قابلیت‌های آنان است.

مدیرکل امور عشایری ایلام مهم‌ترین فعالیت جاری و مهم در راستای حمایت از جامعه عشایر استان را تامین سوخت‌های فسیلی ذکر کرد و گفت: علاوه بر تامین سوخت در فصل زمستان و قشلاق، جلوگیری از تخریب جنگل‌ها و مراتع، توزیع کپسول گاز به صورت سبدی و توزیع پنل‌های خورشیدی بین عشایر کم‌برخوردار از اقدامات انجام شده است.

یاسمی اضافه کرد: تامین آب شرب، نگهداری و مرمت راه‌های عشایری، بهسازی چشمه‌ها و قنوات و نیز تهیه علوفه عشایر در حین کوچ از دیگر فعالیت‌ها در راستای حمایت از عشایر است.

وی به همکاری دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از عشایر استان اشاره کرد و یادآور شد: هر ساله جلسه شورای عشایر به ریاست استاندار برگزار می‌شود و در این جلسه دستگاه‌هایی نظیر راه و شهرسازی، آب و فاضلاب، حمل و نقل جاده‌ای، نیروی انتظامی و سایر ارگان‌ها وظایفی را در جهت حمایت از عشایر بر عهده می‌گیرند.

وی تاکید کرد: به منظور افزایش رفاه حال جامعه عشایری و افزایش درآمد آن‌ها، تسهیلات پرواربندی در کنار زندگی عشایری پرداخت می‌شود که این اقدام منجر به افزایش تولید و افزایش درآمد خانوارهای عشایری خواهد شد.

مدیرکل امور عشایری ایلام گفت: تولید گوشت قرمز و کاشت گیاهان دارویی از عمده‌ترین محصولات جامعه عشایری استان است.

به گزارش ایرنا، جامعه عشایر استان ایلام با ۹ هزار و ۷۳۶ خانوار و ۶۰ هزار نفر جمعیت حدود ۱۱ درصد جمعیت استان و پنج درصد جمعیت عشایر کشور را تشکیل می‌دهند. 

عشایر ایلام همچنین با پرورش یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام ۶.۵ درصد جمعیت دامی عشایر کشور را در اختیار دارند.

استان ایلام رتبه چهاردهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.


١٠:٥٤ - شنبه ١٩ مهر ١٣٩٩    /    شماره : ٣١٤٥    /    تعداد نمایش : ٦٥٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد