جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893221
بازدید امروز: 138
کل بازدید: 3590874
بازدید کنندگان آنلاین: 23
اخبار > مدیركل امور عشایر ایلام:


  چاپ        ارسال به دوست

مدیركل امور عشایر ایلام:

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا ، فرشاد یاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سالیانه مجموع درآمد عشایر استان بالای ۱۰ هزار میلیارد ریال است که این درآمد از طریق فروش گوشت قرمز، شیر و فرآورده‌های لبنی حاصل می‌شود.

وی در خصوص بحث تولیدات گوشت قرمز استان توسط عشایر، اضافه کرد: ۶۵ درصد گوشت قرمز استان توسط جامعه عشایر ایلام تامین می‌شود.

یاسمی مشکلات عشایر استان را افزایش قیمت نهاده‌های دامی و همچنین فروش دام و تولیدات عشایر عنوان کرد و افزود: به دلیل جلوگیری از ورود دلال‌ها به بازار محصولات دامی و نیز رونق فروش این محصولات، پیشنهاد شده است نمایشگاه دائمی فروش محصولات دامی در استان راه‌اندازی شود.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام با بیان اینکه بهبود وضعیت جامعه عشایر از اولویت‌های مهم کل است، افزود: با تامین اعتبار سالیانه، پروژه آبرسانی آب شرب ثابت به عشایر تیمه و زیتون شهرستان دهلران به بهره‌برداری رسید.

یاسمی اظهار داشت: پروژه آبرسانی آب شرب ثابت به جامعه عشایر ایوان نیز دارای پیشرفت فیزیکی۸۰ درصد است و در تلاش هستیم در آینده نزدیک روند آبرسانی به جامعه عشایر شهرستان بدره را از سیار به ثابت تغییر دهیم.

وی یادآور شد: از نظر ساختار سازمانی، استان ایلام دارای یک اداره کل و ۱۰ اداره شهرستانی است که در کنار این ادارات اتحادیه مرکزی عشایر استان و ۱۲ شرکت تعاونی در حال فعالیت هستند.

وی افزود: اتحادیه تعاونی عشایر استان با توجه به شناخت نیازهای جامعه عشایر  تاکنون یک هزار تن نهاده دامی بین عشایر توزیع کرده است.

مدیرکل امور عشایر ایلام به پلاک‌گذاری دام‌های عشایر استان اشاره کرد و افزود: از سال گذشته جهت جلوگیری از قاچاق دام و نیز خام‌فروشی، اقدامات لازم جهت پلاک‌گذاری دام‌های عشایر اتخاذ شده است.

وی اضافه کرد: در بحث پلاک‌گذاری دام‌های عشایر تنها نگرانی، انتقال بیماری کرونا در این مقطع زمانی و هزینه پلاک‌گذاری برای صاحبان دام است.

یاسمی با اشاره تصویب شناسایی دام عشایر در کمسیون قاچاق کالا و دام استان، افزود: از زمان تصویب این طرح در کمسیون قاچاق کالا و دام، هرگونه خدمات دهی به جامعه عشایری منوط به پلاک‌گذاری است.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام از رشد پلاک‌گذاری دام از سه درصد به ۲۰ درصد در یک ماه گذشته خبر داد و پیش‌بینی کرد: تا پایان سال بیش از ۹۰ درصد دام‌های استان پلاک‌گذاری و شناسایی شوند.

به گزارش ایرنا، جامعه عشایری استان با ۹ هزار و ۷۳۶ خانوار و ۶۰ هزار نفر جمعیت حدود ۱۱ درصد جمعیت استان و ۵ درصد جمعیت عشایر کشور را تشکیل می‌دهند.

استان ایلام رتبه چهاردهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.


١٢:٠٤ - چهارشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٩    /    شماره : ٣١٤٦    /    تعداد نمایش : ٥٨٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد