جمعه ١٩ خرداد ١٤٠٢
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ، و قیام خونین 15 خرداد تسلیت باد .
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 822397
بازدید امروز: 71
کل بازدید: 3399390
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > با همکاری اداره کل امور عشایری برگزار شد


  چاپ        ارسال به دوست

با همکاری اداره کل امور عشایری برگزار شد

همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی(صبح و نشاط) صبح امروز جمعه ۲۶ اسفندماه به همت اداره کل امور عشایری استان و با حضور پرشور مردم و مسئولان برگزار شد.
یاسمی مدیرکل امور عشایری استان در حاشیه این همایش در جمع خبرنگاران گفت: توجه به فعالیت‌های ورزشی و افزایش انگیزه و شور و نشاط همواره جزء اولویت‌های کاری این اداره کل به منظور تقویت روحیه همکاری و کار گروهی بوده است.
وی ادامه داد: جنبه مثبت دیگر این همایش‌ها حضور بی واسطه مسئولان در میان مردم است که می‌تواند گره گشای برخی مسائل اداری شهروندان نیز باشد.
وی با بیان این که رشد و توسعه ورزش همگانی علاوه بر ایجاد شور و نشاط در بین آحاد مختلف مردم جامعه باعث افزایش سلامتی و تندرستی آنها می شود، گفت: در ورزش همگانی برد و باخت و قهرمانی معنا ندارد و تحرک و ورزش کردن و سلامتی و تندرستی تمامی آحاد مردم جامعه در ورزش همگانی اصل است.
وی در ادامه از برپایی ۳۰ نوروزگاه عشایری در جاده‌های بین شهری ایلام از ۲۰ اسفندماه تا ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ و در ۳۰ کیلومتری ورودی‌های شهرهای مختلف استان خبر داد و گفت: در این نوروزگاه‌ها مسافران و رانندگان ضمن استراحت موقت می‌توانند از تولیدات عشایر استان که در این سیاه چادرها عرضه می‌‌شود، خریداری کنند.
وی یادآور شد: با ایجاد این نوروزگاه‌ها محصولات مختلف تولیدی عشایر استان به مسافران معرفی و به نوعی منبع درآمدی برای عشایر استان خواهد بود.


٠٧:٥٩ - شنبه ٢٧ اسفند ١٤٠١    /    شماره : ٣٩٣٠    /    تعداد نمایش : ٤٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد