شنبه ٠٨ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 1418342
بازدید امروز: 1130
کل بازدید: 3594624
بازدید کنندگان آنلاین: 2
اخبار > رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام در جریان بازدید از پروژه نزدیک رسانی آب به عشایر منطقه کولگ:


  چاپ        ارسال به دوست

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام در جریان بازدید از پروژه نزدیک رسانی آب به عشایر منطقه کولگ:

دکتر امین دوست محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام در جریان بازدید از پروژه تأمین آب شرب پايدار عشایر کولگ گفت: یک سوم ارزش افزوده غیر نفتی استان متعلق به جامعه عشایری بوده و این قشر نقش بسیار پررنگی در اقتصاد غیر نفتی استان ایفا می کنند. وی افزود: یکی از ویژگی های محصولات حوزه عشایری نقش بسزای آن در تنظیم بازار و مهار تورم است.
رئيس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام یادآور شد: نباید برای تبدیل جامعه عشایری به یک جامعه توسعه یافته صرفاً به بحث کمّی اعتبارات و رشد شاخص اقتصادی اکتفا کرد، بلکه باید با ایجاد همسویی در میان همه دستگاه های مرتبط زمینه ایجاد بستری مناسب برای توسعه اقتصاد دامپروری فراهم کرد تا با وجود یک میلیون و ۳۰۰ هزار رأس دام سبک موجود در استان و همراهی جامعه ای توانمند در حوزه عشایری، با تقویت نرخ مشارکت زمینه رونق اقتصادی در این بخش را فراهم کرد.
دکتر دوست محمدی عشایر را شناسنامه و رکن مهم تولید و اقتصاد استان ایلام دانست و تأکید کرد: برنامه ریزی ها باید بر مبنای سه فاکتور رشد، پیشرفت و توسعه اقتصادی توأم با کیفیت و افزایش راندمان کار باشد تا جامعه به پیشرفت اقتصادی دست یابد.
وی تصریح کرد: در طرح توسعه و همچنین آمایش سرزمین استان ایلام، اقتصاد دامپروری، در رتبه سوم قرار دارد که باید با برنامه‌ریزی منظم، طرح های احیاء چشمه های و ایجاد مخازن ذخیره آب‌ عشایر و نزدیک رسانی آب در اولویت کار اداره کل امور عشایر قرار گیرد.
مدیر کل امور عشایر استان ایلام نیز ضمن تشکر از حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان افزود: تولید سالیانه عشایر بالغ بر ۳۵۰۰ میلیارد تومان است که در راستای ایجاد تنوع معیشت آنها ۴ طرح تولید زنجیره گوشت قرمز، صنایع دستی، گیاهان دارویی و گردشگری عشایری در دست اجراء دارد.
خانزادی افزود: پروژه تأمین آب شرب عشایر کولگ، برای ۱۷۵ خانوار این منطقه در حال احداث است که بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.
وی تصریح کرد: پیشرفت فیزیکی پروژه بالغ بر ۷۵ درصد است که در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.


١٤:٠٣ - چهارشنبه ٤ بهمن ١٤٠٢    /    شماره : ٤٣٩٥    /    تعداد نمایش : ٦٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد