به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان ایلام، مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ مهندس یاسمی مدیر کل امور عشایر استان ایلام از محل توزیع گوشت گرم در محل اتحادیه های عشایری استان بازدید نمودند.
در این بازدید مهندس یاسمی ضمن بازدید از محل و نحوه توزیع گوشت عشایر افزودند؛ خرید دام توسط اتحادیه و پس از قرنطینه در کشتارگاه کشتار و در نهایت به دست مصرف کننده نهایی میرسد که در این پروسه هم عشایر سود میبرند و هم مصرف کننده.
مهندس یاسمی در ادامه افزودند: توزیع گوشت گرم عشایر در راستای تنظیم بازار گوشت استان صورت گرفته و تا زمانی که نیاز باشد ادامه خواهد داشت.
در این بازدید مهندس خان محمدیان مدیر عامل اتحادیه های عشایری استان ایلام در این رابطه توضیحاتی ارائه نمودند ایشان افزودند:دام توسط عوامل اتحادیه از عشایر خریداری و پس از قرنطینه در کشتارگاه صنعتی ایلام کشتار میشوند.
خان محمدیان افزودند:پس از کشتار توسط کامیونهای یخچال دار تحت نظارت دامپزشکی به محل توزیع گوشت حمل میگردد.
ایشان در خصوص میزان و قیمت هم توضیحاتی ارائه دادند، روزانه حدود ۴۰ تا ۵۰ راس به وزن ۱۰۸۰ کیلو گرم و به قیمت هر کیلو گرم ۲۵۰ هزار تومان در حال حاضر توزیع میگردد.